Ragnhild's First Ville - Boat Drinks

Känns lite tomt

Ibland har man otur. Ibland blir helt enkelt telefonen hal som en tvål och faller rätt ner i marken och går i tusen bitar (eller det känns i alla fall som tusen bitar, minst!) Jag är alltid så nervös för att tappa min telefon. Förr i tiden (när telefoner fortfarande hade knappar) var det inte hela världen. Visst det blev lite jobbigt för man kunde inte ringa någon, men man var inte lika beroende av sin telefon som man är idag. Förr kunde man tidtabellen till tågen (eller så hade man ett häfte med tabeller i handväskan). Man kunde sitta på bussen och bara sitta där, man läste en bok eller så hade man en telefon som man kunde lyssna på musik med. Nu sitter man ( i alla fall jag ) och spelar spel, smsar med kompisar, kollar igen alla mina sociala nätverk. Om min telefon får slut på batteri så känner jag mig helt handikappad. Speciellt nu när man telefon är trasig. Vad ska man nu göra på bussen, vad ska man göra när man hamnar i en pinsam konversation, hur ska man kolla upp om bussen är sen eller inte. Som tur är hittade jag direkt ett ställe där man kan reparera sin iphone så jag behöver inte känna mig så tom och osäker speciellt länge. Även om det är jobbigt att vara utan min telefon så tror jag ändå att det är bra att emellanåt gå på nå telefon "detox" eller vad man ska kalla det. Det kliade i fingrarna  efter ett par timmar eller så eftersom jag inte hade kollat vad som hände på mina sociala nätverk. Nästa morgon kändes det ännu konstigare eftersom jag inte hade en telefon med ett larm på. Ska ändå bli skönt att få tillbaka telefonen snart.