Ragnhild's First Ville - Boat Drinks

Ett resande jobb


Det är inte alla som väljer att gå tillbaka till skolan. En del har tur och hittar ett jobb direkt efter skolan och är fast där tills de går i pension. En del tycker helt enkelt om skolan och vill gå tillbaka men vågar inte riktigt. Sen är det såna som tänker som tänker som jag. När jag slutade skolan tog jag mina studentpengar och reste genom europa. Det var en härlig resa och jag fick uppleva en massa saker. Jag fick uppleva spännande kultur och jag fick äta väldigt god mat. Jag försökte resa så billigt som möjligt och hade bara en ryggsäck som packning under hela resan. Men nu är det dags för mig att börja läsa på komvux i stockholm. Jag har rest färdigt för denna gången och känner att jag nog behöver hitta en spännande kurs som kan ge mig ett jobb. Jag vill nog gärna byta bransch och jobba inom turism. Hur skönt hade det inte varit att få betalt för att resa? Så jag är lite nyfiken på att se hur ett sånt jobb skulle kunna se ut. Jag läste egentligen något helt annat på gymnasiet. Det är väldigt skönt att kunna få en andra chans när man känner att man valde fel i gymnasiet. Då är det väldigt bra att man kan läsa på komvux oavsett ålder när man känner för att lära sig något nytt eller skaffa sig ett nytt jobb. Jag vill gärna lära mig nya språk, gärna spanska och kanske italienska. Jag har för mig att det ska finns såna kurser också. Jag kan tänka mig att det ser snyggt ut på ens cv att man kan flera olika språk. Speciellt när man vill söka jobb inom turism och vara ute och resa väldigt mycket på fritiden.